Spektri

Yrityspuiston ruoka- ja kahvilamaailma

Rune & Bergin suunnittelijat olivat hyvin joustavia ja asiakaslähtöisiä - suunnittelutyö eteni asiakkaan muuttuvia tavoitteita kuunnellen. Suunnittelijoilla oli aito halu ymmärtää loppukäyttäjän kokemusta ja ratkaisuvaihtoehdot olivat aina luovia ja laadukkaita. Uusi ravintola on saanut paljon kiitosta sekä asiakkailtaan että henkilökunnaltaan. Projektin tulokset näyttävät hyviltä myös asiakaskokemusta kuvaavien mittareiden valossa.

Maarit Virkkala, Sales and Retention Director
Compass Group

Yrityspuisto Spektrin uusi olohuone: Kirjo ja Café Park

Spektri on yrityspuisto Pohjois-Tapiolassa, joka tarjoaa modernit toimitilat noin 80 yritykselle. Spektrin keskimmäiseen toimistotaloon Trioon suunniteltiin ruoka- ja kahvilamaailma Kirjo ja Café Park yhteistyössä ravintolatoimija Compass Groupin kanssa. Suunnitteluprosessin tuloksena syntyi mielenkiintoinen ja tuore kokonaisuus, joka tarjoaa erilaisia palvelupisteitä ja makumaailmoja jokaiseen makuun.

Kirjon ja Café Parkin tilat toimivat yrityspuiston keitaana, joka kutsuu rentoutumaan ja rauhoittumaan kiireisten työpäivien lomassa. Kalustus, palvelutiskit, opastus ja visuaalinen ilme suunniteltiin tukemaan kokonaisuutta ja kutsumaan nautiskeluun.

Valokuvat: Aleksi Tikkala ja Meeri Utti