K-Citymarket Jumbo Food Court

Food Court
tarjoaa elämyksiä kauppareissulla

Uudistunut Jumbo Citymarket Food Court on kokonaisvaltainen elämys, josta nauttimiseen on matala kynnys. Se puhuttelee ostoksille tulleita asiakkaita, lähiseudun työpaikkaruokailijoita ja niitä, jotka haluavat ostaa valmista hyvää ruokaa mukaansa. Erityisen Food Courtista tekee se, että ruokaa voi ostaa yhdeksästä erilaisesta keittiöistä ja syödä silti yhdessä.

Raikkaat ja rennot tilat ovat linjassa laadukkaan ja kekseliään ja vaihtuvan ruokatarjonnan kanssa. Lämpöä tilaan tuovat värikkäät irto-ja kiintokalusteet sekä voimakkaat graafiset elementit. Mielenkiinnon lisäämiseksi ja laajan asiakaskunnan tarpeiden huomioimiseksi tilassa on useita erilaisia istumaratkaisuja. Kalusteissa on kiinnitetty erityishuomiota ilmeen lisäksi kestävyyteen ja puhdistettavuuteen. Tila on visuaalisesti ja toiminnallisesti kutsuva – kiinnostavan erilainen ja silti selkeä.

Jumbo Citymarket Food Court erottuu muusta myymälästä oman ainutlaatuisen ilmeensä, valikoimansa sekä tunnelmansa ansiosta. Toista sataa henkeä vetävä upea kokonaisuus houkuttelee monenlaisia ihmisiä erilaisine tarpeineen – niin varta vasten syömään tulleita kuin maukasta ruokaa kotiin hakevia. Food Courtin erinomainen ruokatarjonta ja herkullinen ympäristö ovat osa parempaa arkea tuoden päivään aivan erityisen säväyksen.

Jokaisella ruokapisteellä – Street Food, Cafeteria, Gelateria, Deli & Baguette, Perheleipuri Salonen sekä Fruit Kiosk – on oma tunnuksensa, värinsä ja kuvituksensa. Yhdessä tunnukset muodostavat kuosin, jota käytetään seinä- ja pöytäpinnoissa.