”Kun toimistomme avoimeen kahvilaan astuu sisään, ei voi olla aistimatta tekemisen meininkiä ja työn näkyvyyttä. Tätä lähdimme aikoinaan R&B:n ihanien suunnittelijoiden kanssa tavoittelemaan. Jatkuvan workshoppaamisen määrä ja ihmisten ylpeys uusista tiloistamme kertovat hyvin sen, että suunnittelu ja toteutuksen ohjaus onnistuivat erinomaisesti. Toimistollamme vierailleille ryhmille on ollut helppo mainostaa R&B:tä.”
Hanno Nevanlinna, kulttuurijohtaja
Futurice Oy

Futurice

Helsinki
toimitilasuunnittelu, markkinointimateriaali

Futurice on Helsingistä lähtöisin oleva kansainvälinen ohjelmistoalan konsulttiyritys. Futurice vaalii ja kehittää systemaattisesti uniikkia yrityskulttuuriaan, johon Rune & Berg Design sai kunnian tutustua yhteistyöprojektinsa aikana.

Projektin tavoitteena oli luoda Futuricen yrityskulttuurin edelleenkehitystä tukevat tilat. Futuricen tiimien väliset ja sisäiset merkitykselliset kohtaamiset ja visuaalisesti innovatiivisuuteen kannustavat tilat ,toimivat suunnittelun lähtökohtana. Lisäksi, Futuricen tiloihin luotiin menestyskonsepti Futucafé, josta syntyi niin yrityksen sisäinen kohtaamispaikka kuin myös avoin tila, jossa Futurice toivoo sidosryhmiensä vierailevan.