Break Sokos Hotel Flamingo

Suomen suurimmassa hotellissa koetaan hurmosta, iloa ja harmoniaa

Kaipasitpa riemastumista tai rauhoittumista, Flamingosta löydät itsellesi ja läheisillesi sopivan hotellihuoneen. Kolme erilaista kokonaisuutta, Flow, Joy ja Harmony, tarjoavat toisistaan poikkeavia mutta yhtä mieleenpainuvia kokemuksia. Inspiroiva Flow kutkuttaa kontrasteillaan, Joy kutsuu hersyvään hauskanpitoon ja Harmony hemmottelee pehmeydellään ja rauhallisuudellaan. Teemat näkyvät paitsi hotellihuoneissa myös käytävien ja opasteiden visuaalisessa ilmeessä ja kerrosten äänimaailmassa. Uusittu vastaanotto sekä ravintola- ja tapahtumamaailma ilmentävät samaa tematiikkaa hotellivieraan ensihetkistä alkaen.

Millanen fiilis, sellainen elämys

Viihdekeskus Flamingon yhteydessä sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo laajentui Wing-lisäosalla alkuvuodesta 2019. Laajennusosan chilipippuria muistuttava ulkoasu herätti jo suunnitteluvaiheessa runsaasti huomiota. Myös sisätilojen suunnittelua alettiin tehdä samalla rohkeudella. Hotelli Flamingon uudistuksen kantavana ajatuksena oli “millainen fiilis, sellainen elämys”.

Kolmen eri kerrosteeman suunnittelua ohjasivat yhteiset design driverit:

  • kokonaisvaltaisesti mieleenpainuva
  • kaikista muista Suomen hotelleista erottuva kokemus
  • monipuolista käyttäjäryhmää puhutteleva

Ainutlaatuinen hotellikokemus,
josta halutaan kertoa kaverillekin

Uusitut huoneet selkeyttivät hotellin profiilia. Sokos Hotel Flamingo on paitsi koko ajan suosiotaan kasvattava lentokenttähotelli, myös luonteva osa sitä ympäröivää viihdekeskus Flamingoa. Hotelliin saavutaan kauempaakin viettämään aikaa ja kokemaan elämyksiä. Tiloissa yhdistyy elämyskeskuksen yllättävyys ja levollinen rauhallisuus. Kokonaisuus on näyttävä, mutta ei turhan vakava. Yleisten tilojen tapeteista ja teippauksista voi muun muassa bongata hotellin nimikkoeläimiä, ja kerrosaulojen valomainoksia voi ihastella vieressä kulkevalta Kehä III:lta asti. Toisistaan poikkeavien teemojen ansiosta hotellista voi jokaisella vierailukerralla nähdä uuden puolen. Uniikit ja yksityiskohtaisesti suunnitellut tilat innostavat vieraita ikuistamaan ja jakamaan kokemuksiaan.

Ainutlaatuisen hotellikokemuksen kruunaavat graafiset yksityiskohdat: huoneiden uniikit tapetit, flamingoaiheiset opasteet ja teippaukset, kuhunkin teemaan suunnitellut käytävämatot ja huonenumerot sekä huomiota herättävät taideteokset, joissa on käytetty muun muassa neonvaloja ja akustisia elementtejä mielenkiintoisesti sijoiteltuina.

Flamingon laajennuksen yhteydessä uudistettiin myös hotellin olemassa olevia tiloja: Rune & Berg suunnitteli hotellin vastaanoton uuden ilmeen sekä ravintola- ja tapahtumatilojen uudistuksen. Olemassa olevan ravintolan lisäksi suunniteltiin kokonaan uusi 400 neliön ravintolatila aamiais- ja tapahtumakäyttöön. Yleisissä tiloissa panostettiin majoituskerrosten tavoin mieleenpainuvuuteen ja yleiseen tunnelmaan. Hotellivieras ei pääse myöskään eksymään, sillä siipien välistä liikkumista helpottaa hotellin kaikkiin tiloihin sovellettu leikkisä, mutta selkeä opastekonsepti.

Haluatko tietää lisää tekemistämme hankkeista lentokentän seudulla?

Tutustu esimerkiksi Finavialle toteuttamaamme Aukio-laajennusosaan.

Tutustu muihin samankaltaisiin projekteihin

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!