M2-Kodit

tilailme

Rune & Berg Design loi sekä Y-Säätiölle että M2-Kodeille persoonalliset, toimivat ja tyylikkäät tilat Hakaniemen pisteisiin sekä muihin Suomen aluetoimistoihin. Yhteistyö sujui erinomaisesti Rune & Bergin kanssa ja kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Merja Nyyssönen, Viestintäkoordinaattori
Y-Säätiö

M2-Kodit tarjoaa suomalaisille edullisia vuokrakoteja pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa

Rune & Berg Design suunnitteli sekä Y-Säätiön pääkonttoriin tilailmeen että M2-kodeille brändiuudistuksen mukaisen asiakaspalvelupisteen ja henkilökunnan tilat Hakaniemen Ympyrätaloon sekä kuuteen aluetoimistoon ympäri Suomea. Hyödynsimme Ivalo Creative Agencyn määrittelemää ilmettä luomalla omat kuvituksemme tiloihin, jotka toistuvat myös julkisivuilmeessä. Asiakaspalvelupisteet suunniteltiin sekä asiakkaan että henkilökunnan näkökulmasta luomalla mahdollisimman miellyttävä asiakaskokemus.

Hakaniemen asiakaspisteen suunnittelun haasteena oli luoda pienestä tilasta sekä asiakkaalle että henkilökunnalle turvallinen, helppo ja viihtyisä paikka asioida ja työskennellä. Tämä ratkaistiin tehokkaalla akustiikalla, kalustuksella ja toimivalla opastuksella.

Suunnittelun lopputuloksena syntyi M2-Kotien uuteen leikkisään ja vahvaan ilmeeseen sopivat raikkaat ja viihtyisät asiakaspalvelupisteet sekä henkilökunnan tilat.