Tähän ei korona vaikuta: Rune & Berg on näkemyksellinen ja asiakkaitaan tukeva kumppani kaikissa olosuhteissa

Asetamme mottomme mukaisesti ihmisen keskiöön myös poikkeustilanteessa.

Elämme haasteellisia aikoja koronaviruksen vuoksi. Me Rune & Berg Designilla kannamme yhteisvastuuta ja olemme siksi siirtyneet etätöihin toistaiseksi. Jatkamme projekteja sovitusti ja turvallisesti, asiakkaidemme ja heidän läheistensä hyvinvointi edellä. Suurimman osan suunnittelutyöstä pystymme hoitamaan sujuvasti etänä. Ympäristönvaihto on usein suunnittelun kannalta virkistäväkin asia! Käytämme aktiivisesti erilaisia virtuaalisia yhteistyöskentelyn työkaluja. Asiakas- ja muut tapaamiset hoidamme pääasiassa puhelimitse tai videoneuvotteluina. Myös työpajojen järjestäminen virtuaalisesti onnistuu mainiosti ja toivommekin, että asiakkaamme ottavat poikkeustilanteen positiivisena haasteena vastaan. Nyt jos koskaan on hyvä hetki harjoitella uusia yhteistyötapoja. 

Koronan vaikutukset ovat levinneet aaltomaisesti elämän eri osa-alueille. Työelämääkin muokkaaviin aaltoihin emme itsessään voi vaikuttaa, mutta niiden harjalle voimme nousta.

Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää, voit olla tuttuun tapaan yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi tai osoitteeseen info@rbdesign.fi.

Annamme mielellämme vinkkejä ja apua etätyöhön liittyvissä kysymyksissä. Askarruttaako esimerkiksi ergonomia, yhteisöllisyys, johtaminen ja toimintaperiaatteet?

Monialaisesta tiimistämme löytyy asiantuntijuutta haastavien kulttuuri-, palvelu- ja työympäristömuutosten suunnitteluun ja hallintaan. Parinkymmenpäisestä yhteisöstämme löytyy myös aina tarvittaessa osaava varatekijä, jos porukastamme joku joutuu viruksen takia jäämään hetkeksi sivuun.

Pidetään huolta toisistamme. Nyt jos koskaan on tärkeää keskittyä ihmiseen. Carpe humanus!

– Rune & Bergin väki