Voitto vuoden työympäristöteko -kilpailussa 2022

Rune & Berg Design voitti vuoden työympäristöteko 2022 -palkinnon yhdessä PostNordin kanssa sarjassa Fyysisen työympäristön kehittäminen.

Innovatiivinen tilatehokas ratkaisu PostNordille

Tuomariston perustelu valintaan oli projektin innovatiivinen tilatehokas ratkaisu, joka on ajankohtaista eritysesti tässä ajassa. Projektissa noudatettiin esimerkillisesti taloudellisia reunaehtoja, käytettiin uutta oivaltavaa ja joustavaa tilankäyttöä uusissa pienemmissä tiloissa paremmalla sijainnilla sekä otettiin käyttöön uusi tilojen vuorokäyttö. Lisäksi toteutus tehtiin hyvin nopealla aikataululla.

PostNordin työympäristöhankkeen tavoitteena oli luoda yhteisöllisyyttä ja henkilökunnan tarpeita tukeva pääkonttori toimiston sijainnin ja toiminnallisuuden kannalta. Taustalla oli pandemian aiheuttama työelämän muutos, johon PostNord tarttui rohkeasti ja ajoissa. Tarvemäärityksen ja tilasuunnittelun lisäksi Rune & Berg tuki asiakasta muutoshankkeen eri tarpeiden ymmärtämisessä ja auttoi solmimaan kannattavan, asiakasta palvelevan vuokrasopimuksen. Suunnittelun ohjenuorana oli työntekijäymmärrys, jonka lopputuloksena saatiin houkuttelevat ja edustavat uudet tilat keskeisellä sijainnilla. PostNordin työntekijälähtöinen pääkonttorihanke on arvioitu myös kestävän kehityksen asiantuntijoiden toimesta vastuulliseksi teoksi Planet Company -yhteisössä.

> Lue lisää PostNordin työympäristöhankkeesta

”Yhteistyöllä rakensimme odotukset ylittävän pääkonttorin, joka on inspiroiva kohtaamispaikka niin PostNordin henkilöstölle kuin asiakastapaamisille.”

Katja Luotola, Head of People and Communications, PostNord

Lämpimästi onnea myös muiden kategorioiden voittajille! Vuoden työympäristöteko -kilpailu järjestää vuosittain Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry ja IFMA Finland ry. Tavoitteena on nostaa esiin työympäristöjohtamista ja esimerkillisiä työympäristötekoja.

> Lue lisää vuoden 2022 Työympäristö teko -kilpailun voittajista

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.