Rune & Berg Designin johtoryhmä kasvaa ja vahvistuu

Rune & Berg Designin johtoryhmä on saanut uuden jäsenen, ja muita roolituksia on kirkastettu vastaamaan entistä paremmin liiketoiminnan tarpeita.

Heidi Linkka on aloittanut johtoryhmän uutena jäsenenä vastaten markkinoinnin ja viestinnän kehittämisestä. Hänellä on vahva, yli 10 vuoden kokemus markkinoinnista B2B-sektorilla sekä ymmärrystä liiketoiminnan kehittämisestä johtoryhmätasolla. Heidi on työskennellyt Rune & Berg Designilla elokuusta 2022 lähtien design-strategina sekä asiakaskokemuksen ja muutosviestinnän asiantuntijana, missä roolissa hän toimii jatkossakin.

Perustajaosakas ja design-strategi Jenni Herkama vastaa jatkossa entistä vahvemmin liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Sara Tuohikumpu, perustajaosakas ja konseptisuunnittelija, johtaa jatkossa muotoiluliiketoimintaa vastaten luovan työn, kokemuspohjaisen suunnittelun sekä designin laadun kehittämisestä.

Osakas ja design-strategi Sini Ala-Nikula johtaa jatkossa strategialiiketoimintaa, vastaten strategisen konsultoinnin ja palvelumuotoilun laadusta ja kehittämisestä.

Myynti- ja avainasiakkuusstrategian kehittämisestä ja johtamisesta vastaa jatkossakin Sini-Tiina Sundberg, jolla on vahva ymmärrys toimialasta ja liiketoiminnan kasvattamisesta.

Missionamme on olla kokemuskeskeisen suunnittelun edelläkävijä

Kokemuslähtöiseen suunnittelufilosofiaamme kuuluu vastuullisuus, näkemyksellisyys, käyttäjälähtöisyys, kokonaisvaltaisuus sekä yhdessä tekeminen. Olemme ylpeitä monialaisesta asiantuntijuudestamme ja eri toimialoilta kertyneestä vuosien kokemuksesta.

Rune & Berg Designin osaajista löytyy design-strategeja, palvelumuotoilijoita, konseptisuunnittelijoita, sisustusarkkitehteja, 3D-mallintajia ja graafisia muotoilijoita. Suunnittelemme kokemuksellisia, toiminnallisia ja visuaalisesti vaikuttavia työympäristöjä ja palveluympäristöjä sekä kehitämme kiinteistöjä. Fyysisten ympäristöjen lisäksi muotoilemme menestyviä, aitoon asiakastarpeeseen perustuvia konsepteja ja palveluita sekä tuemme muutoksessa.

Olemme saaneet kiitosta vahvasta näkemyksestämme sekä rohkeudestamme haastaa ja näyttää suuntaa. Carpe humanus. Keskitymme ihmiseen.

Tutustu luoviin asiantuntijoihimme.

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.