Rune & Berg Design tuo käyttäjän näkökulmaa E3-hankkeeseen

Loppuvuodesta 2021 käynnistynyt Excellence in Pandemic Response and Enterprise Solutions Co-Innovation, eli E3-hanke, tähtää siihen, että tulevaisuuden pandemioiden aikana yhteiskunta voidaan pitää entistä paremmin auki. Hanke on yksi Business Finlandin kaikkien aikojen suurimmista 12 miljoonan rahoituksellaan. Hanke yhdistää tutkimus- ja yritystahot sekä tieteen ja teknologian, joilla voidaan estää virusten leviämistä. Hankkeessa on mukana 22 organisaatiota – muun muassa HUS, THL, kahdeksan tutkimuslaitosta sekä yrityskumppaneita, kuten KONE ja Ramboll. Suomen vanhin teknologiansiirtoyritys Tamlink koordinoi hanketta.

E3-hanke on jatkoa Henri Alénin Ultima-ravintolaan keskittyneelle TUPA-hankkeelle, jossa Rune & Berg Design oli mukana kehittämässä terveysturvallisempaa tilakokemusta.

Rune & Bergin tavoitteena on luoda näkemys siitä, millainen on tulevaisuuden terveysturvallinen ja vetovoimainen palveluympäristö käyttäjän ja palveluntarjoajan näkökulmasta. “TUPA-hankkeessa todettiin esimerkiksi, että tilanjakajat eivät yksinään riitä estämään virusten leviämistä. Nyt lähdemme syventämään tätä näkemystä tulevaisuuden pandemiatilanteiden varalta”, Ala-Nikula tiivistää.

Hanke jatkuu vuoteen 2024 asti.

Lue lisää E3-hankeesta

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.