Uusi hotellityyppi Heymo taistelee tavanomaisuutta vastaan

Sokos Hotels luo Suomeen uudenlaisen hotellikonseptin, jossa asiakas maksaa vain siitä mitä tarvitsee. Heymo mukautuu erilaisten matkaajien mieltymyksiin ja panostaa siihen, mitä kaupungilta ei löydy.

Hyvä sänky näyttelee pääroolia huoneessa, check-in ja check-out hoituu itsepalveluna ja all day -breakfast on ostettavissa 24/7 hotellin loungessa. Palveluautomaateista voi hankkia tarpeen mukaan lisäpalveluita, kuten kylpytakin tai lisätyynyn. Lisäksi hotellissa palveleva “Fixeri” hoitaa lähes kaiken mitä asiakkaat tarvitsevat ja kertoo kaupungin parhaat menovinkit.

Rune & Berg Designilla on ollut ilo olla mukana suunnittelemassa uudenlaista hotellikokemusta. Olemme yhteistyössä asiakkaan kanssa luoneet sisustuskonseptin huoneisiin ja suunnitelleet monitoimisen aulatilan, Heymo Stationin. Aulassa on itsepalvelutiski sisään- ja uloskirjautumiseen, Co-working -tila, omatoimikeittiö laadukkailla take away -annoksilla (Kitchen) sekä hotellin oma olohuone Lounge, johon kokoonnutaan yhdeksi heimoksi yhteisölliseen tilaan. Hotellihuoneet ovat kompakteja, täynnä tiivistä toiminnallisuutta neliötehokkaasti. Sänky ja loistavat unet ovat pääroolissa huoneissa.

Tavoiteltu hotellikokemus on yhteisöllinen, urbaani, rohkea, elämää rakastava ja houkutteleva. Huoneissa kokemuksen painopiste siirtyy uneen ja rauhaan. Visuaalisesti tunnelman muutos on toteutettu erityisesti värimaailman avulla. Aulan ja käytävien värit viestivät eri toiminnoista ja ohjaavat hotellivieraita intuitiivisesti. Siellä missä on oranssia, tapahtuu jotain. Vaalenpunainen on omatoimisuuden väri ja sininen on valjastettu ostamiseen. Huoneen värimaailma on seesteisempi ja luonnonläheisempi: lämmintä beigeä, tumman suklaan ruskeaa, valkokuullotettua havuvaneria sekä aksenttivärinä toimintaa kuvaava oranssi.

Heymo on Sokos Hotellien automatisoiduin hotelli, joka taistelee tavanomaisuutta vastaan ja kyseenalaistaa perinteisen hotellin. Ensimmäinen Heymo avautuu Keilaniemeen keväällä 2022. Pysy kuulolla ja tervetuloa heimoutumaan!

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.