Ympäristötyötä ja entistä vastuullisempaa toimintaa

Kaikella yritystoiminnalla on vaikutuksia ympäristöön, minkä vuoksi ympäristövastuu on keskeinen osa kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa. Vastuullisuus on kaikkien asia, jonka pitäisi olla tässä muuttuvassa maailmassa ilmiselvä toimintatapa.

Me Rune & Berg Designilla haluamme kehittää konkreettisia keinoja, jotta työmme tuottaa positiivisen lopputuloksen myös ympäristön näkökulmasta. Yksi meidän tämän vuoden painopisteistä on vastuullisuuden parantaminen kaikessa toiminnassamme, josta ympäristövastuu on yksi tärkeä osa-alue. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa paitsi suoraan omaan toimintaamme, myös asiakkuuksiemme ja projektiemme kautta laajemmin. Erityisesti rakentamisen parissa toimiminen on asia, joka luo meille potentiaalia vaikuttaa paljonkin. Vastuullisuuden kehittäminen ei jää vain yhden vuoden painopisteeksemme, vaan se tulee läpileikkaamaan koko meidän toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Ekokompassi näyttämässä suuntaa

Yhtenä konkreettisena toimenpiteenä olemme aloittaneet Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän rakentamisen matkallamme kohti entistä ympäristöystävällisempää toimintaa. Ekokompassi on Suomen luonnonsuojeluliiton omistama kotimainen ja riippumaton yritys, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Ympäristöjärjestelmän rakentamisessa kartoitetaan lähtötilanne, pisteytetään ympäristövaikutukset sekä määritellään toimenpiteet, tavoitteet, mittarit ja ympäristölupaus, joiden jälkeen ympäristöohjelmaa aletaan toteuttamaan. Kiitos jo tässä vaiheessa Ekokompassin asiantuntijoille suunnan näyttämisestä!

Yrityksellä on enemmän vaikutusmahdollisuuksia kuin yksilöllä: siksi koemme erittäin tärkeänä kehittää kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa sekä haastaa myös yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme vastuullisempaan toimintaan.

> Lue lisää Ekokompassista ja lähde mukaan

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.