Tiedolla johtaminen avuksi työympäristöihin

Teemme innolla töitä paremman työelämän puolesta. Luomme työympäristöjä ja autamme työyhteisöjä omaksumaan uusia tapoja toimia. Kokemuslähtöisenä suunnittelutoimistona haluamme auttaa asiakkaitamme johtamaan työympäristöjään oikean tiedon avulla.

Työympäristöjen kehittäminen on ollut pitkään tilanteessa, jossa työympäristöjä ei nähdä tai ei pystytä hyödyntämään vaikuttavina työkaluina yrityksen strategian edistämisessä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että toimitilat nähdään vain pakollisina kuluerinä. Tätä olettamusta myös lisää se, ettei toimistotilojen käyttämisestä saada saman arvoista dataa kuin muista liiketoiminnan alueista kehittämisen tueksi. Kokonaiskuvan puute toimitilasta johtaa sen kehittämiseen mutu-tuntuman varassa. Usein työyhteisön äänekkäimmät tulevat kuulluksi, mutta onko se koko totuus työympäristöstä ja niistä tekijöistä, jotka rakentavat toimivampaa työarkea?

Tähän tulee nyt muutos, sillä tartuimme tilakokemuksen todentamisen haasteeseen ja olemme kehittämässä uutta mittaamisen palvelua. Palvelussa voimme muuntaa tilakokemuksen numeraaliseksi ja vertailtavaksi dataksi päätöksenteon tueksi.

Kehittämämme mittaamisen palvelu tuo tiedolla johtamisen työympäristöjen kehittämisen tueksi. Palvelun avulla on mahdollista luoda kokonaiskuva siitä kuinka hyvin toimitila tukee työntekoa ja työntekijäkokemusta sekä kertoo mikä on työntekijöille merkityksellistä. Palvelun avulla paikannetaan akuutteja kehityskohteita ja luodaan pidempiaikaisia kehittämisen suuntaviivoja.

Uutta mittaamisen palveluamme testataan juuri ensimmäisissä työympäristöissä ja kevään aikana kerromme siitä lisää myös täällä.

Olisiko sinun yrityksesi kiinnostunut olemaan ensimmäisten joukossa mittaamassa työntekijöiden tilakokemusta toimitiloissa? Ota yhteyttä!

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.