Uuden aika

Muutoksia Rune & Berg Designin johtoon

Perustajajäsenemme ja osakkaamme Hanna Herkama on ollut mukana rakentamassa Rune & Berg Designin upeaa kasvutarinaa kymmenen vuoden ajan, mutta on nyt päättänyt kääntää seuraavan sivun elämässään.

“Rune & Berg Designin kasvu ja kehitys kolmesta perustajajäsenestä reilun 20 hengen monialaiseksi muotoilutoimistoksi on ollut ainutlaatuinen ja ikimuistoinen matka, josta olen ylpeä ja kiitollinen. Ideoita ja ajatuksia tulevasta on jo jonkin verran, mutta miksi ne lopulta muokkautuvat on vielä ihanasti vapaana ilmassa. Luultavasti kuitenkin jatkan elämysten, kokemusten, visuaalisuuden ja hyvinvoinnin parissa – tai mistä sitä koskaan tietää”, Hanna kertoo.

Luopumisen haikeuden keskellä toivotamme kaikkea mahdollista hyvää lämminsydämiselle, kokeneelle, luovalle, monipuoliselle ja tiedonhaluiselle kollegallemme ja yhtiökumppanillemme.

Kiitos Hanna rohkeudestasi, viisaudestasi, asiantuntijuudestasi ja vilpittömästä halustasi tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja. Kiitos myös yhteisöömme tuomastasi lämmöstä, naurusta ja elämyksistä sekä ihailtavasta kyvystäsi kohdata jokainen ihminen aidosti ja tasavertaisesti.

Tulevaisuus näyttää mihin tiesi vie seuraavaksi, mutta mitä ikinä se onkaan, niin teet sen varmasti täydellä sydämelläsi ja intohimolla.

Ovi meille on sinulle aina avoin ja juhlakutsusi ikuinen.

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.