Lähtökohta

Vauhdilla kasvava teknologiayritys tarvitsi suuremmat ja toimivammat tilat vanhan toimiston käydessä ahtaaksi. Uusi koti löytyi Helsingin keskustasta vuonna 2020 täydellisesti remontoidusta Arkadia 6 -kiinteistöstä.

Yhteisöllisyys ja viihtyvyys ovat Woltin tärkeitä arvoja. Vahva Start up -henki ja tekemisen meininki haluttiin näkyvän myös tiloissa sekä tukevan työntekijäkokemusta ja yrityskulttuuria.

Ruoan tilauspalvelun kehittäneellä Woltilla oli toiveena saada suuri yhteinen tapahtumatila. Haluttiin paikka, jossa voidaan kokoontua isolla porukalla, viettää rennosti aikaa työkavereiden kanssa sekä järjestää tapahtumia.

Loungessa on kodikas tunnelma, niin työpäivän aikaisten taukojen, kuin illanviettojenkin näyttämöksi. Puurimaseinät lämmittävät tunnelmaa, ja parantavat akustiikkaa.
Woltissa ollaan tyytyväisiä moderneihin ja rennon kotoisiin tiloihin.

Mitä tehtiin?

Tilojen sydämessä on yhteinen lounge-tila, jossa on iso keittiö, baari ja pelejä, kuten biljardipöytä ja flipperit. Tila on rajattu työtiloista äänieristävillä seinillä, joten loungen rennompi äänimaailma ei häiritse työntekoa. Tiloilta vaadittiin myös joustavuutta muuntautua eri tarpeisiin muuttuvissa tilanteissa.

Kestävän kehityksen mukaisesti käytimme paljon olemassa olevia irtokalusteita ja sisustusvalaisimia.

Loungen keittiösaarekkeen ympärillä vietetään aikaa rennosti yhdessä.
Työtiloissa osa tekniikasta jätettiin näkyviin tilakorkeuden maksimoimiseksi.

Lopputulos

Asiakas on tyytyväinen moderneihin ja rennon kotoisiin tiloihin. Toiminnallisuus ja muuntautuvuus eri tarpeisiin lisäävät työskentelymukavuutta ja viihtyisyyttä.

Edellinen referenssi
Seuraava referenssi