Rettig Group

Suomalaisen perheyhtiön pääkonttori
on vaikuttava käyntikortti, jossa
yhdistyy historia ja tulevaisuus

Sijoitusyhtiö Rettig Group Oy Ab:n pääkonttori sijaitsee vuonna 1880 valmistuneessa, aikoinaan Sinebrychoffin tehdasrakennuksena toimineessa Mallasmakasiinissa. Kulttuurihistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokas kiinteistö ilmentää jykevästi aikansa arkkitehtuuria. Laajan peruskorjauksen yhteydessä historiallisen rakennus päivitettiin moderniksi ja edustavaksi työtilaksi, samalla varmistaen, että arvokas rakennusperintö säilyy seuraavalle sukupolvelle.

Suunnittelimme Rettig Group Oy:lle uuden toimintaympäristön, joka on sekä moderni että arvokasta historiaansa henkivä. Yrityskulttuurin ytimen muodostavat Rettigin perinteet ja arvot: avoimuus, oikeudenmukaisuus, nöyryys, luottamus ja kunnioitus. Tilojen haluttiin ilmentävän näitä arvoja.

Perinteet, historia ja taide saavat näkyä valmiissa tilassa. Koko projektin tarkoitus oli muokata tilasta toiminnallisesti optimaalinen kokonaisuus, joka on yhdistelmä harmonista tyylikkyyttä ja nykyaikaisinta tekniikkaa. Kaikki ratkaisut integroitiin hienovaraisesti osaksi arvorakennusta.

Hillitty värimaailma ja hartaudella hiotut yksityiskohdat määrittävät uutta tilailmettä. Historia ja taide tekevät tilasta uniikin. Rettigille suunnitellut messinkiset ja kullanväriset opasteet ohjaavat hienostuneesti tiloissa ja viimeistelevät yleisilmeen.

Vuorovaikutteinen yhteistyö suunnittelijoiden ja Rettigin välillä varmisti, että tiloista saatiin Rettigin toiveet täyttävä kokonaisuus. Lopputulos on ainutlaatuinen toimistoympäristö, joka palvelee työntekijöitä ja kuvastaa yrityksen identiteettiä entistä paremmin. Valmis tila toimii edustavana ja tyylikkäänä käyntikorttina Rettig Groupin maailmaan.

Tutustu muihin samankaltaisiin projekteihin

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!