Rune & Berg hakee kokenutta johtavaa suunnittelijaa

CARPE HUMANUS.
KESKITYMME IHMISEEN.

Oletko innostunut, positiivinen ja eteenpäin katsova oman alasi huippu, joka etsii mielenkiintoisia projekteja ja onnellista työyhteisöä? Tule meille töihin! 

Rune & Berg Design on merkityksellisten kokemusten suunnittelutoimisto, jonka tekemien konseptien, ilmeiden, tilojen ja palveluiden sydämessä on aina niiden käyttäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme saumattomia kokonaisuuksia, jotka kasvavat osiensa summaa suuremmiksi.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä, rohkeaa ja kokenutta (väh. 5v) johtavaa suunnittelijaa monipuolisiin työtehtäviin yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa. Taustaltasi voit olla sisustusarkkitehti tai arkkitehti.

Toivomme, että omaat laaja-alaista ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnan ja fyysisen ympäristön kehittämisestä muotoilun ja viestinnän keinoin. Työ vaatii vahvaa visuaalista silmää, monipuolista kädenjälkeä ja strategista näkemystä, oma-aloitteisuutta, projektityölle ominaista joustavuutta sekä monialaista, saumatonta tiimityöskentelyä. Työ edellyttää vankkaa aiempaa kokemusta asiakasprojektien kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä ja itsenäisestä vetämisestä sekä rutinoitunutta asiakirjojen, piirustusdokumenttien ja suunnittelutyön ohjelmistojen hallintaa. Työnhakijalle on eduksi palvelumuotoilun sekä kaupallisen alan kokemus.

Työtehtäviin kuuluu:

  • Havainnointia, haastatteluita ja osallistavia menetelmiä
  • Palvelujen kehittämistä
  • Konseptointia
  • Visuaalisten identiteettien suunnittelua
  • Tilasuunnittelua
  • Piirustusdokumenteista ja asiakirjoista vastaamista
  • Projektin vetämistä ja projektinhallintaa
  • Asiakassuhteen hoitamista
  • Työmaavalvontaa

Rune & Bergilla pääset suunnittelemaan kokonaisvaltaisia ja haastavia asiakasprojekteja yhdessä monialaisen tiimimme kanssa. Teemme työtämme intohimoisesti, järjestelmällisyyttä unohtamatta. Työilmapiirimme on avoin, joustava, keskusteleva ja kehittyvä. Kulttuuriamme värittää huumori ja toisistamme huolehtiminen.

Tule luomaan kanssamme merkityksellisiä kokemuksia!

Mikäli innostus liikahti sisälläsi, niin lähetä meille CV:si, portfoliosi sekä palkkatoivomuksesi 
mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 20.10.2019 osoitteeseen rekry@rbdesign.fi. Viestin otsikoksi ”Työhakemus”. 

Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan kandidaatin löydyttyä. 

Lisätietoja antaa osakas Hanna Herkama ke 9.10. klo 8.30-11, pe 11.10. klo 9-14 ja to 17.10.2019 klo 14-17 puh. 050 538 6679.

Rune & Berg Design on merkityksellisten kokemusten suunnittelutoimisto. Teemme töitä, jotka herättävät intoa tänään ja luottamusta huomenna. 

rbdesign.fi.