Rune & Berg hakee kokenutta palvelumuotoilijaa

CARPE HUMANUS.
KESKITYMME IHMISEEN.

Oletko innostunut, empatiakykyinen ja eteenpäin katsova oman alasi huippu, joka uskaltaa haastaa, ottaa kantaa ja tarttuu toimeen – sekä etsii parhaillaan uusia mielenkiintoisia projekteja ja onnellista työyhteisöä? Tule meille töihin!

Rune & Berg Design on merkityksellisten kokemusten suunnittelutoimisto, jonka tekemien konseptien, ilmeiden, tilojen ja palveluiden sydämessä on aina niiden käyttäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme saumattomia kokonaisuuksia, jotka kasvavat osiensa summaa suuremmiksi.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä, uteliasta, positiivista ja kokenutta (väh. 3v) palvelumuotoilijaa monipuolisiin työtehtäviin yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa.

Toivomme, että omaat laaja-alaista ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnan ja fyysisen ympäristön kehittämisestä muotoilun ja viestinnän keinoin. Palvelumuotoiljana suunnittelet kokonaisvaltaisia palvelukonsepteja mm. valmistelemalla ja fasilitoimalla työpajoja, havainnoimalla, haastattelemalla, mallintamalla sekä havainnollistamalla ideat visuaalisesti. Työ vaatii asiakasymmärrystä, strategista näkemystä, muutosjohtamista, osallistavien menetelmien hallitsemista, oma-aloitteisuutta, projektityölle ominaista joustavuutta sekä monialaista, saumatonta tiimityöskentelyä. Työ edellyttää vankkaa aiempaa kokemusta asiakasprojektien kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä ja itsenäisestä vetämisestä. Toivomme, että olet esiintyjänä vakuuttava ja innostava, ja että sinulta luonnistuu materiaalien visuaalinen tuottaminen.

Työtehtäviin kuuluu:

  • Palveluiden kehittäminen ja konseptointi palvelumuotoilun menetelmin
  • Projektin myyntiprosessiin osallistuminen
  • Projektin vetämistä ja projektinhallinta
  • Asiakassuhteen hoitaminen

Rune & Bergilla pääset suunnittelemaan kokonaisvaltaisia ja haastavia asiakasprojekteja yhdessä monialaisen tiimimme kanssa. Teemme työtämme intohimoisesti, järjestelmällisyyttä unohtamatta. Työilmapiirimme on avoin, joustava, keskusteleva ja kehittyvä. Kulttuuriamme värittää huumori ja toisistamme huolehtiminen.

Tule luomaan kanssamme merkityksellisiä kokemuksia!

Mikäli innostus liikahti sisälläsi, niin lähetä meille CV:si, portfoliosi sekä palkkatoivomuksesi 
mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 19.1.2020 osoitteeseen rekry@rbdesign.fi. Viestin otsikoksi ”Työhakemus: palvelumuotoilija”. 

Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan kandidaatin löydyttyä. 

Lisätietoja antaa osakas Hanna Herkama to 9.1. klo 9-17, ti 14.1. klo 8-9.30 ja to 16.1. klo 8-13  puh. 050 538 6679.

Rune & Berg Design on merkityksellisten kokemusten suunnittelutoimisto. Teemme töitä, jotka herättävät intoa tänään ja luottamusta huomenna. 

rbdesign.fi