Haemme aikaansaavaa toimistokoordinaattoria

Oletko positiivinen organisoija ja etsit parhaillaan uutta innostavaa työyhteisöä? Tule meille töihin!

Sovit tähän rooliin, jos olet aikaansaava ja täsmällinen sekä pidät koordinoinnista. Nautit vaihtelevista työpäivistä, lähdet innolla mukaan uusiin työtehtäviin ja kuuntelet työkavereidesi toiveita työviihtyvyyden parantamiseksi. Sosiaalinen ja rento otteesi työhön näkyy muillekin ja tuot hyvää fiilistä ympärillesi. Kiperät tilanteet eivät hätkäytä sinua, vaan tartut rohkeasti ongelmaan ratkaisulähtöisesti. Aiempi kokemus koordinaattorin ja organisoijan tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme, mikäli olet kiinnostunut design- ja muotoilualasta.

Toimistomme sijaitsee Töölössä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja monipuolisten palveluiden ympäröimänä. Työssä toivotaan halua olla toimistolla, mutta myös ajoittainen etätyö on mahdollista. Työaika on räätälöitävissä kokoaikaisesta osa-aikaiseen.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Arjen sujuvuus toimistolla ja juoksevat asiat
  • Toimiston viihtyisyys ja toimivuus
  • Hallinnon, HR:n ja talouden avustavat tehtävät osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
  • Muut osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan räätälöidyt tehtävät
  • Hyvän fiiliksen ruokkiminen

Toimistokoordinaattorin tehtävä on vanhempainvapaasijaisuus, jatko on kuitenkin mahdollinen.

Me työyhteisönä

Rune & Berg Design on kokemuskeskeinen muotoilutoimisto, jonka missiona on luoda merkityksellisiä kokemuksia rakennetussa ympäristössä. Suunnittelemiemme tilojen, konseptien, ilmeiden ja palveluiden sydämessä on aina niiden käyttäjä. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Helsingin kaupunki, Oura, Futurice, Sokos Hotels sekä muita yrityksiä ja yhteisöjä. Olemme saaneet kiitosta vahvasta näkemyksestämme sekä rohkeudestamme haastaa ja näyttää suuntaa.

Kulttuuriimme kuuluu tiivis yhdessä tekeminen, oppiminen, yhdenvertaisuus sekä vapaus, vastuu ja luottamus. Arkeamme värittää huumori ja toisistamme huolehtiminen. Haluamme olla hyvä työpaikka luoville ammattilaisille.

Tule luomaan kanssamme merkityksellisiä kokemuksia!

Mikäli innostus liikahti sisälläsi, niin lähetä meille CV:si, portfoliosi sekä palkkatoivomuksesi
mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2023 osoitteeseen rekry@rbdesign.fi. Viestin otsikoksi ”Työhakemus: Toimistokoordinaattori”.

Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jenni Herkama perjantaina 5.5 klo 13-15 puh. 050 910 6646.

Carpe humanus. Keskitymme ihmiseen.

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.