Haemme taitavaa 3D-visualisoijaa

Oletko innostunut ja eteenpäin katsova oman alasi huippu, joka osaa toteuttaa korkeatasoisia 3D-visualisointeja ideasta tai suunnitelmasta – sekä etsit parhaillaan uusia mielenkiintoisia projekteja ja innostavaa työyhteisöä? Tule meille töihin!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen taitavaa 3D-visualisoijaa.

Sinä 3D-visualisoijana

Toivomme, että omaat vahvaa kokemusta 3D-visualisoinnista ja olet näkemyksellinen tilakonseptoija. Arvostamme taiteellista ja rohkeaa otetta sekä taitoa yhdistää visuaalisuus ja käytännöllisyys samaan pakettiin. Työssä onnistuminen edellyttää erinomaisia mallinnus- ja visualisointitaitoja, Archicadin osaaminen katsotaan eduksi. Käytämme visualisointikuvia esimerkiksi ideoiden ja konseptien havainnollistamiseen, suunnittelun työvälineenä, asiakkaidemme kohteiden markkinointiin sekä yhteiskehittämisen tukena.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • 3D-visualisointien toteuttaminen
  • Ideointi, konseptointi ja suunnittelu yhdessä tiimin kanssa
  • Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan räätälöidyt tehtävät

Me työyhteisönä

Rune & Berg Design on kokemuskeskeinen muotoilutoimisto, jonka missiona on luoda merkityksellisiä kokemuksia rakennetussa ympäristössä. Suunnittelemiemme tilojen, konseptien, ilmeiden ja palveluiden sydämessä on aina niiden käyttäjä. Osana monialaista tiimiämme pääset kehittämään kokonaisvaltaisia ja haastavia asiakasprojekteja. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Helsingin kaupunki, Oura, Futurice, Sokos Hotels sekä muita yrityksiä ja yhteisöjä. Olemme saaneet kiitosta vahvasta näkemyksestämme sekä rohkeudestamme haastaa ja näyttää suuntaa.

Kulttuuriimme kuuluu tiivis yhdessä tekeminen, oppiminen, yhdenvertaisuus sekä vapaus, vastuu ja luottamus. Arkeamme värittää huumori ja toisistamme huolehtiminen. Haluamme olla hyvä työpaikka luoville ammattilaisille.

Tule luomaan kanssamme merkityksellisiä kokemuksia!

Mikäli innostus liikahti sisälläsi, niin lähetä meille CV:si, portfoliosi sekä palkkatoivomuksesi
mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2023 osoitteeseen rekry@rbdesign.fi. Viestin otsikoksi ”Työhakemus: 3D-visualisoija”.

Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jenni Herkama pe 28.4. klo 9-12 ja pe 5.5 klo 13-15 puh. 050 910 6646.

Carpe humanus. Keskitymme ihmiseen.

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.