RE Group

brändi-ilme

RE Groupille toimintamalli, jonka avulla yrityksen lähettämiä viestejä hallitaan tavoitellun yrityskuvan luomiseksi ja lujittamiseksi

RE Group on kokonaisvaltainen konsultointi- ja suunnitteluyritys, jolla on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja vaativien erikoistilojen suunnittelusta. Asiakasyritykset toimivat elintarvike- ja kemianteollisuuden, terveydenhoidon ja laboratorioiden, varastoinnin ja logistiikan sekä tukkukaupan ja jälleenmyynnin alalla.

Re-Suunnittelun brändiuudistus tuli ajankohtaiseksi 2015, kun yritys muutti nimensä organisaatiomuutosten takia RE Groupiksi. Yrityksen tunnus uudistettiin. Logon muotoja on pyöristetty ja sitä on selkeytetty. Väri- ja kuvamaailma, typografia, ikonit ja infografiikka, nettisivut, lomakkeisto ja muu markkinointiviestinnällinen materiaali on uudistettu korostaen yrityksen perusluonnetta aikaa kestävällä tavalla. Kuvamateriaalia on raikastettu tukemaan mielikuvaa yrityksen laadusta ja ammatillisesta pätevyydestä. Asiakkaan tarpeet ja käyttäjät halutaan nostaa keskiöön ikonien muodossa. Nettisivut suunniteltiin palvelemaan asiakkaita paremmin ja informatiivisemmin kaikilla päätelaitteilla.

Brändi-ilmettä virtaviivaistamalla RE Groupista halutaan luoda mielikuva luotettavana ja monialaisena asiantuntijaorganisaationa, jolta löytyy kompetenssia laajoihin suunnitteluprojekteihin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hallitulla visuaalisella brändi-ilmeellä yhdistetään koko yrityksen voimavarat yhtenäisen yritysmielikuvan luomiseksi, mikä luo yritykselle arvoa ja uskottavuutta. Brändiuudistuksella RE Groupista haluttiin antaa luotettavuuden lisäksi helpommin lähestyttävä ja inhimillinen mielikuva. Asiakasyritykset tekevät tuotteita ja palveluja paitsi loppukuluttajaa myös käyttäjiä – ihmisiä varten.

RE Group on ollut koko brändiuudistuksen ajan vahvasti mukana suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhteistyömme RE Groupin kanssa on jatkunut jo useamman vuoden. Haluamme olla asiakkaillemme hyvä kumppani, jonka kanssa on hyvä kehittää ja viedä eteenpäin pitkiäkin projekteja.