Lähtökohta

Saimme suunnitella uuteen, 2019 valmistuneeseen Mall of Triplaan sekä leikkihuoneen että WC-tilat. Molemmista halusimme luoda elämykselliset ja mieleenpainuvat, jotka lisäisivät käyttäjien viihtymistä ja toimisivat erottautumistekijänä.

Mitä tehtiin?

Leikkipaikat ja lastenmaailmat määrittävät merkittävästi perheiden vapaa-ajan ohjelmia ja ostospaikkoja. Siellä, missä lapset viihtyvät, myös aikuiset saavat hoidettua asioinnin sujuvammin. Halusimme panostaa erityisesti lasten viihtymiseen, jotta se nostaisi kauppakeskuksen käyttäjäastetta myös perheiden parissa.

Lasten leikkitilan teema on pienoiskaupunki leipomoineen, junineen ja busseineen. Lapsen omassa mittakaavassa toteutetussa kaupungissa lapsi voi käydä ostoksilla myymälässä ja leikkiä bussinkuljettajaa. Ihastuttavat kaupunkikuvitukset, mukulakivimatto, pilven muotoiset peilit ja vesilammikkomatto luovat aidon pikkukaupungin tunnelman ja mielikuvitusmaailman.

Myös WC-tilojen kohdalla haluttiin tarjota elämyksellisyyttä. Ne ovat tiloja, joissa suuri osa asiakkaista käyttää ja joiden merkitys viihtymiseen on suuri.

Rohkeat, omaleimaiset ja mieleenpainuvat wc-teemat vaihtuvat kerroksesta toiseen. Materiaalivalinnoissa on huomioitu liiketilojen suuri kävijämääräaste. Kestävyys, helppohoitoisuus ja käytännöllisyys ovat avainasemassa.

Ilmevalaisimet viimeistelevät ylellisen tyylin.

Lopputulos

Suunnittelun tuloksena syntyi eheä ja yhtenäinen asiakaskokemus, kun Mall of Triplan vahva viesti jatkuu läpi kauppakeskuksen aina WC-tiloihin ja leikkihuoneeseen asti.

Edellinen referenssi
Seuraava referenssi