Food Court on sekä syy tulla että sopivasti siinä

Uudistunut K-Citymarket Jumbo Food Court on kokonaisvaltainen elämys, josta nauttimiseen on matala kynnys. Se puhuttelee ostoksille tulleita asiakkaita, lähiseudun työpaikkaruokailijoita ja niitä, jotka haluavat ostaa valmista hyvää ruokaa mukaansa. Erityisen siitä tekee se, että ruokaa voi ostaa yhdeksästä erilaisesta keittiöistä ja syödä silti yhdessä.

Raikkaat ja rennot tilat ovat linjassa laadukkaan ja kekseliään ja vaihtuvan ruokatarjonnan kanssa. Lämpöä tilaan tuovat värikkäät irto-ja kiintokalusteet sekä voimakkaat graafiset elementit. Mielenkiinnon lisäämiseksi ja laajan asiakaskunnan tarpeiden huomioimiseksi tilassa on useita erilaisia istumaratkaisuja. Kalusteissa on kiinnitetty erityishuomiota ilmeen lisäksi kestävyyteen ja puhdistettavuuteen. Tila on visuaalisesti ja toiminnallisesti kutsuva – kiinnostavan erilainen ja silti selkeä.

"Asiakas odottaa elämyksiä kaupalla ja nyt niitä löytyy!"
Sami Hertell, kauppias, K-Citymarket Jumbo
”Kesken ostosreissun voi nauttia vaikka ramenia, poutineja tai italialaista artesaanipitsaa. Oma suosikkini on jäätelötehdas, josta löytyy noin 25 erilaista jäätelöä!”
Sami Hertell, kauppias, K-Citymarket Jumbo

Jokaisella ruokapisteellä – Street Food, Cafeteria, Gelateria, Deli & Baguette sekä Fruit Kiosk – on oma tunnuksensa, värinsä ja kuvituksensa, joiden ansiosta asiakkaat löytävät helposti eri ruokapisteille. Yhdessä tunnukset muodostavat kuosin, jota käytetään seinä- ja pöytäpinnoissa. Myös Perheleipuri Salosen pisteelle on suunniteltu omat ilme-elementit.

Jumbo Citymarket Food Court erottuu muusta myymälästä oman ainutlaatuisen ilmeensä, valikoimansa sekä tunnelmansa ansiosta. Toista sataa henkeä vetävä upea kokonaisuus houkuttelee monenlaisia ihmisiä erilaisine tarpeineen – niin varta vasten syömään tulleita kuin maukasta ruokaa kotiin hakevia. Food Courtin erinomainen ruokatarjonta ja herkullinen ympäristö ovat osa parempaa arkea tuoden päivään aivan erityisen säväyksen.

Tapeteissa ja pöytäpinnoissa käytetty kuvio yhdistelee eri ruokapisteille suunniteltuja herkullisia tunnuksia.
Edellinen referenssi
Seuraava referenssi