Lähtökohta

Suunnittelimme suomalaiselle perheyhtiölle Conficapille käyttäjälähtöisen kiinteistökonseptin Helsingin Pitäjänmäkeen. Kokonaisuus sai nimekseen Juju Yrityskampus – työtiloja, joissa on sitä jotain.

Conficap palvelee vuokralaisiaan täysin asiakaslähtöisesti. Olikin loogista, että tätä kohdetta kehitettiin alusta asti tiiviisti vuokralaisten kanssa yhdessä. Jujussa on ajatuksena, että vuokralaiset saavat sitä, mitä haluavat.

Kasvit tuovat vehreyttä myös kokoustiloihin.

Mitä tehtiin?

Palvelutarjonnassa kehystettiin vuokralaisille välttämättömät ja lisäarvoa tuottavat palvelut sekä luotiin reunaehdot vetovoimaisten palveluiden toiminnasta.

Kauniit opasteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Lopputulos

Kiinteistökokonaisuus sai monipuolisen palvelutarjonnan, joka sujuvoittaa ja helpottaa työarkea. Jujun vehreä ja tunnelmallinen tilailme on raikas tulkinta julkisivun ja aikakauden hengestä. Kauniit yksityiskohdat näkyvät materiaalivalinnoissa ja opasteissa, jotka ohjaavat sekä viimeistelevät kokonaisuuden.

Conficapin ja Jujun arvojen mukaisesti tilassa käytetyt huonekalut ja valaisimet edustavat suomalaisuutta. Suunnittelimme myös vuokrausta tukevan markkinointimateriaalin.

Kartta ohjaa oikealle sisäänkäynnille niin asiakkaat kuin tavarantoimittajat.
Sähköauto kuuluu Jujun vuokralaispalveluihin.
Edellinen referenssi
Seuraava referenssi