Hattutehdas

Kiinnostavalle kiinteistölle kiinnostava ilme

Hattutehdas – osaavien, uskaltavien ja elämästä nauttivien ihmisten toimitilarakennus

Hattutehdas on Helsingin Sörnäisissä sijaitseva hurmaava, vanha tehdasrakennus, joka toimii nykyisin kymmenien yritysten kotina. Alueen kehityksen ja lisääntyneen kilpailun takia kiinteistön identiteettiä haluttiin kirkastaa. Suunnitteluprojektin tavoite oli lisätä rakennuksen tunnettavuutta ja houkuttelevuutta, ja edistää vapaiden tilojen vuokraamista.

Rune & Berg suunnitteli kiinteistölle mieleenpainuvan ilmeen, joka kuvastaa rakennuksen hyvää tunnelmaa, moderneja mahdollisuuksia ja persoonallista ympäristöä. Rakennuksen tunnistettavuutta parannettiin ristimällä se Hattutehtaaksi. Vastasimme Hattutehtaan nettisivujen sekä sähköisten markkinointimateriaalien ilmeen ja sisällön suunnittelusta.

Brändi-ilmeen lisäksi suunnittelimme kiinteistön sisäänkäynnin ja aulatilojen faceliftin, mukaan lukien koko kiinteistöön jalkautettavan opastekonseptin. Yksi vapaista tiloista muutettiin kiinteistön potentiaalia ja muokattavuutta havainnollistavaksi showroomiksi. Tilaprojektit valmistuvat syksyllä 2018.