Yhteistyö Rune & Bergin kanssa on välitöntä, positiivista ja ehdottomasti ammattitaitoista. Nopeus, idearikkaus ja visuaalisen kokonaisuuden hahmottamisen ovat Rune & Bergin valtteja. Arvostamme vahvoja mielipiteitänne ja näkemyksiänne, joilla pystytte haastamaan meitä ja ohjaamaan uusille poluille. Projektin onnistuminen tuntui olevan yhtä tärkeää niin teille kuin meillekin.
Päivi Grönqvist, kehitysjohtaja
Eurokangas

Eurokangas

Myymäläkonsepti

Myymäläkonseptin uudistamisessa haluttiin parantaa asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti ja terävöittää brändi-ilmettä ja imagoa

Asiakkaan haaste: Saada myynti kasvuun Eurokankaan liikkeissä. Saada asiakkaat viettämään enemmän aikaa liikkeessä.

Ratkaisu: Tärkeää oli miellyttävän tunnelman ja ostoympäristön luominen, joka syntyi rauhoittamalla myymälän yleisilmettä. Tavoitteena oli tuoda upeat kankaat paremmin esille selkeyttämällä myymälöiden värimaailmaa, valaistusta ja opastusta. Rune & Berg suunnitteli Eurokankaalle graafisen kuvion nuppineuloista, kaava-arkeista ja muista ompelun maailmaan liittyvästä esineistöstä. Näyteikkunoissa, myymälän sisällä ja ostoskassien kuvio kertoo hauskasti ja ymmärrettävästi myymälän tarjonnasta. Isot mustavalkokuvat kankaista ja käsityöstä kertovat ompelun tarinaa ja historiaa korostaen ompelijan ammattitaitoa. Uudistuksella saatiin aikaan tyylikäs konsepti, jonka sekä työntekijät että asiakkaat ovat ottaneet ilolla vastaan – myynti kaikissa uudistuksen kokeneissa myymälöissä on kasvanut.