Rune & Bergin ideat ja innostus tarjouskilpailuvaiheessa vakuuttivat meidät. Pidimme myös siitä, että ideoista löytyi meille täysin uusia ja yllättäviä konsepteja ja suunnittelijoilta löytyi myös keinoja vanhan uudelleen hyödyntämiseen ja kierrättämiseen pienillä mausteilla lisättynä.
Pia Julin, Purchasing Manager
Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim

Helsinki
toimitilasuunnittelu

 

Boehringer Ingelheimin Suomen tytäryhtiö on osa maailmanlaajuista lääkeyritystä ja sen tuotevalikoimaan kuuluu alkuperäisiä reseptilääkkeitä ja tunnettuja itsehoitolääkkeitä.

Yrityksen brändilupaus ja sen yrityskulttuurin kantava voima lähtee ajatuksesta “Value through Innovation”. Tämä lupaus oli läsnä läpi yhteistyöprojektimme kun pyrimme löytämään tapoja tilan kautta tukea Boehringer Ingelheimia tämän strategisen lupauksen lunastamisessa niin työntekijöille ja asiakkaille.

Innovatiivisia työntekotapoja tuettiin fyysisesti tuomalla avaruutta tilaan ja visuaalisesti luomalla lupauksesta muistuttavaa raikasta ja vivahteikasta värimaailmaa. Tilan visuaalisten elementtien merkitys oli ennen kaikkea muistuttaa henkilökuntaa arjessa tästä lupauksesta ja asiakkaiden odotuksista. Äänimaailman hienovaraisiin elementteihin kiinnitettiin erityishuomiota. Äänimaailman kyky nostaa tai laskea työntekijöiden innovaatiokykyä on yllättävän ratkaiseva.