Carpe humanus! Keskitymme ihmiseen.

Rune & Berg Design on merkityksellisten kokemusten suunnittelutoimisto, jonka tekemien tilojen, konseptien, ilmeiden ja palveluiden sydämessä on aina niiden käyttäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme saumattomia kokonaisuuksia, jotka kasvavat osiensa summaa suuremmiksi.
Merkityksellinen kokemus syntyy täytetyistä tarpeista ja ylitetyistä odotuksista. Se saa käyttäjät hakeutumaan kohti ja työntekijät katsomaan samaan suuntaan.

Me etsimme niitä elementtejä, joihin vaikuttamalla saadaan aikaan toivottu muutos kohti merkityksellisempää kokemusta. Oli kyse tilan, yrityskulttuurin, tuotteen, identiteetin tai palvelun muotoilusta, missiomme on luoda yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailukykyä ja erottautumistekijöitä.

MITEN TEEMME?

Teemme töitä, jotka herättävät intoa tänään ja luottamusta huomenna. Prosessimme kantaa kartoitusvaiheesta konseptointiin, suunnittelusta toteutuksen valvontaan.

SYVEMMÄLLE

Vahva asiakasymmärrys on työmme perusta. Siksi emme oleta – me kysymme, kuuntelemme ja kurotamme kuulemamme taakse. Minkälaista muutosta todella tarvitaan? Astumme kehään mielellämme jo silloin, kun kysymys on vielä rajaamatta.

LAAJEMMALLE

Kokonaisvaltainen muutos edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä. Rune & Bergin tiimi koostuu tilasuunnittelun, palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun ja liiketoiminnan ammattilaisista, joita yhdistää vahva visio ja arkailematon asenne.

Olemme ylpeitä tekemiemme projektien laajasta kirjosta. Meillä on kunnia saada tehdä töitä lukuisten erikokoisten ja eri aloilla toimivien asiakkaiden kanssa.

KORKEAMMALLE

Luomme asiakkaillemme menestystä. Se tarkoittaa merkityksellisten kokemusten myötä kasvanutta kilpailukykyä, lisääntynyttä hyvinvointia ja vahvistuneita viestejä.

Empatialähtöinen luovuus on aikamme suurimpia voimavaroja. Haluamme olla mukana nostamassa yhteistä rimaa: haastamme itseämme ja asiakkaitamme pyrkimään jatkuvasti kohti parempia, kestävämpiä ja inhimillisempiä ratkaisuja.

asiakkaitamme