Haemme kokenutta design-strategia

Oletko innostunut ja eteenpäin katsova oman alasi huippu, joka uskaltaa haastaa, ottaa kantaa ja tarttua toimeen – sekä etsii parhaillaan uusia mielenkiintoisia projekteja ja innostavaa työyhteisöä? Tule meille töihin!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen näkemyksellistä ja kokonaisvaltaisista konsepteista innostunutta asiantuntijaa design-strategin rooliin.

Sinä design-strategina

Toivomme, että omaat laaja-alaista kokemusta palvelumuotoilusta ja olet näkemyksellinen konseptoija. Vankka aiempi kokemus asiakasprojektien kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä ja itsenäisestä vetämisestä mahdollistaa työssä onnistumisen.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakkaan liiketoiminnan ja fyysisen ympäristön kehittämisestä muotoilun ja viestinnän keinoin sekä tutkimuksellista näkökulmaa ja analyysiosaamista. Toivomme, että olet esiintyjänä vakuuttava ja innostava, ja että sinulta luonnistuu myös materiaalien visuaalinen tuottaminen.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Kehittäminen ja konseptointi palvelumuotoilun menetelmin
  • Projektien vetäminen ja projektinhallinta
  • Projektien myyntiprosessiin osallistuminen

Me työyhteisönä

Rune & Berg Design on kokemuskeskeinen muotoilutoimisto, jonka missiona on luoda merkityksellisiä kokemuksia rakennetussa ympäristössä. Suunnittelemiemme tilojen, konseptien, ilmeiden ja palveluiden sydämessä on aina niiden käyttäjä. Osana monialaista tiimiämme pääset kehittämään kokonaisvaltaisia ja haastavia asiakasprojekteja.

Asiakkaisiimme kuuluvat mm. Helsingin kaupunki, Oura, Futurice, Sokos Hotels sekä muita yrityksiä ja yhteisöjä. Olemme saaneet kiitosta vahvasta näkemyksestämme sekä rohkeudestamme haastaa ja näyttää suuntaa.

Kulttuuriimme kuuluu tiivis yhdessä tekeminen, oppiminen, yhdenvertaisuus sekä vapaus, vastuu ja luottamus. Arkeamme värittää huumori ja toisistamme huolehtiminen. Haluamme olla hyvä työpaikka luoville ammattilaisille.

Tule luomaan kanssamme merkityksellisiä kokemuksia!

Mikäli innostus liikahti sisälläsi, niin lähetä meille CV:si, portfoliosi sekä palkkatoivomuksesi
mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 2.5.2023 osoitteeseen rekry@rbdesign.fi. Viestin otsikoksi ”Työhakemus: design-strategi”.

Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja antaa osakas Jenni Herkama pe 21.4. klo 9-12 ja pe 28.4. klo 9-12 numerosta 050 910 6646.

Carpe humanus. Keskitymme ihmiseen.

Seuraatko meitä? Ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä löydät myös meidän somesta.