Mieleenpainuva tila- ja graafinen suunnittelu viestii talon design-henkeä myös asiakkaille ja parantaa työviihtyvyyttä. Voimakkaasti kilpaillulla IT-alalla poikkeuksellisen nopeasti kasvava Solita vie Helsingin toimistoon kehitetyn brändi-ilmeen myös Oulun ja Tampereen toimistoille vuoden 2016 aikana.
Minna Pinola, Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Solita

Solita

Helsinki
Spatial design, illustration

Kuvitus, joka kantaa halki maan

Solita on voimakkaasti kasvava IT-talo, joka rakastui piirrosjälkeemme. Siksi saimme suunnitella Solitan Helsingin konttorin uudet tilat, joihin piirsimme 150 metriä kuvitusta. Toteutukseen haettiin rentoa, käsinpiirrettyä ilmettä, joka toisi huumoria ja lämpöä moderniin sisustukseen. Lasiseinien ja kaappien teippauksen tyyli kuvastaa Solitan arvoja: rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä.

Mieleenpainuvalla, valolla ja varjolla leikittelevällä kuvituksella viestitään talon design-henkeä myös asiakkaille ja parannetaan työviihtyvyyttä. Solita vie Helsingin toimistoon kehitetyn brändi-ilmeen myös Oulun ja Tampereen toimistoille vuoden 2016 aikana.

Solitan uusissa tiloissa kuvatulla esittelyvideolla kuvitukset korostavat yrityksen brändi-ilmettä: www.youtube.com/watch?v=Fsh0RCoRDfY