RUNE & BERG DESIGN

Rune & Berg Design Oy on yrityskulttuurin ja asiakaskokemuksen asiantuntija.

Rune & Bergin suunnittelemissa töissä kiteytyvät strategia, analyyttisyys ja vahva asiakasymmärrys. Nämä elementit ovat mukana suunnittelutyössä aina asiakasyrityksen brändistrategian luomisesta identiteetin visualisointiin
ja projektinhallintaan saakka. Perusteellinen syventyminen toimeksiannon sisältöön takaa laadukkaat, oivaltavat ja innovatiiviset ratkaisut.

Yhteistyökumppanina Rune & Berg Design on joustava, keskusteleva ja asiakkaan päämääriä tukeva asiantuntijaorganisaatio; saamamme asiakaspalautteen mukaan innostava, ammattitaitoinen ja luotettava kumppani.

”Amazing work! Rune & Berg was a pleasure to work with, they knew the exact what we were looking for, coming up with their own ideas that fit our target audience, they helped us a lot to develop the core of the brand concept. Will definitely be bringing Rune & Berg on board to future projects! Thank you Rune & Berg.”

Katja Schütt, Industrial Designer

Five Watts Oy

TINKIMÄTÖN JA JOUSTAVA

Töölöläisyydestään ylpeä Rune & Berg Design aloitti toimintansa Runeberginkadulla vuonna 2011. Monialainen tiimimme koostuu 20sta innostavasta ja innostuvasta ammattilaisesta, joilla on vahva näkemys ja rento ote. Olemme yhtä aikaa sopivasti tinkimättömiä ja sopivasti joustavia – meidän kanssa työnteko on kivaa ja lopputulos priimaa.

Me rune & bergiläiset olemme kunnianhimoisia, luovia osaavia, joille maailma on jatkuva inspiraation lähde. Meillä on takana satoja projekteja: tuntitolkulla haastatteluita, kilometreittäin kuvitusta ja hehtaareittain tilasuunnitelmia.

Rune & Berg Design toimii linkkinä eri toimijoiden välillä – tarvittaessa myös asiakasyrityksen sisällä. Me koemme onnistuvamme, kun näemme asiakkaamme menestyvän.

”Rune & Berg toimitti aina kaiken täsmällisesti sovitun mukaisesti. Laatu oli erinomaista ja asioihin paneuduttiin huolellisesti. Asiakkaana minun ei ikinä tarvinnut murehtia sovituista asioista. Konseptin rakentaminen ja toteutus oli monitahoinen ja vaati luovuuden lisäksi vahvaa projektinhallintaa sekä yhteistyötaitoja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Rune & Bergiltä löytyi osaamista sekä resurssit vastata näihin kaikkiin tarpeisiin. Yhteistyö oli helppoa ja mukavaa.”

Johanna Keltto, yrittäjä

MI.NO